2008. május 16., péntek

040. Mit hallottam?

A Gazdi és a felesége beszélgettek, hogy hogyan kell 3D képeket készíteni számítógéppel. Engem is lefényképeztek (kétszer is), hogy rólam is csinálnak egy 3 dimenziós képet.

Csak az a baj, hogy csak az látja, akinek olyan szemüvege van, aminek a bal szemén piros, a jobb szemén zöld a celofán, vagy az üveg. Van egy egyszerű program, amivel olyan könnyű elkészíteni az ilyen képeket, mint a panoráma képeket a fényképezőgép programjával.
Kár, hogy én nem láthatom magamat.
A Gazdi is le lett fényképezve, sőt a felesége csinált egy csomó képet a virágokról, meg mindenről. Most nagyon fel van villanyozva, hogy sikerült neki és egyelőre rengeteg képet csinál. Ahelyett, hogy kihasználná, hogy most jó idő van és kint kapirgálna a kertben. Később aztán nagyon meleg lesz és akkor már egyáltalán nem fog kijönni.
A Gazdi viszont folyton itt van, ma is lenyírta a füvet, amint megszáradt a tegnapi esőtől. Úgy kellett dél felé berángatni, hogy az erős napsütésben ne maradjon kint, majd délután 4 óra felé újra kijöhet. Meg is látszik a kerten, hogy sokat foglalkozik vele, szépen nőnek az elültetett dolgok: borsó, hagyma, eper, paradicsom, padlizsán, pasztinák, stb.

Nincsenek megjegyzések: